Petr Zubíček

Petr Zubíček realitní makléř

  • 7 přidělených nemovitostí

Realitám jsem se začal věnovat v roce 2005. Prodávám a pronajímám převážně byty a domy, ale také komerční prostory po celém Zlínském kraji. Rád dělám věci jinak, a to hlavně proto, že být realitním makléřem pro mne není pouze práce, ale životní styl.  Proč byste si měli vybrat zrovna mě ? Protože vnímám, že domov není jen místo, kde spíte. Je to prostor, kde se smějete, pláčete, oslavujete úspěchy a učíte se z neúspěchů. Využívám inovativní marketingové strategie a nejnovější technologie, abych prezentoval vaši nemovitost profesionálním způsobem a získal pro vás maximální cenu. Moje motto - Realitní služby na které se můžete spolehnout.

 

 

 

Recenze

Karolína Hniličková

Kupovali jsme byt přes agenturu Zvonek a byli jsme moc spokojení. Nebyl problém několikrát si byt prohlédnout, odpověděli nám na všechny dotazy a vše probíhalo ve velmi příjemné atmosféře. Pro rodinu, která si kupovala svou první nemovitost, byla tato agentura jako dělaná. Všemi náležitostmi nás provedli, od kupní smlouvy konzultované s právním zástupcem až po zápis na katastru i přepis elektřiny a sipa, ve všem nám byli nápomocni. Speciální díky patří panu Petru Zubíčkovi a jeho skvělé práci. Opravdu jsme se v jeho rukou cítili jako v rukou profesionála a vše díky němu proběhlo hladce.


 

Jana Jošková

Všechno bylo na jedničku, realitní makléř p. Zubíček nám byl vždy nápomocný a ochotný. Děkujeme za skvělou práci a realitku vřele doporučujeme.


 

Veronika

Děkujeme za super profesionální přístup a pomoc ve všech směrech. Zkorigovat prodej dvou bytů, koupi jednoho domu s dalšími spousty - ne úplně jednoduchých - návazností byl opravdu nadlidský výkon, který mohli zvládnout pouze profesionálové. Děkujeme panu Zubíčkovi a paní Bouškové za profesionální přístup po všech stránkách a všem doporučujeme!

 

Certifikáty, ocenění

Nabízené nemovitosti

Prodej 3 490 000 Kč
REZERVACE
Prodej 6 980 000 Kč
SLEVA

Prodej domu Uherské Hradiště U Cihelny, Uherské Hradiště

Prodej Cena v RK

Pozemky s krásnými výhledy -Vizovice Chrastěšovské paseky, Vizovice

Prodej 400 Kč
Prodej 3 850 000 Kč
REZERVACE
Prodej Cena v RK
Prodej 1 790 000 Kč

Realizované nemovitosti

Kontaktujte makléře