Martin Zeman

Martin Zeman realitní makléř

  • 3 přidělené nemovitosti

Práce s lidmi je to, co mě baví, naplňuje a dodává mi energii a proto je mým cílem zařídit vždy vše k vaší spokojenosti. Narodil jsem se ve znamení raka. Díky tomu mi byly do vínku dány vlastnosti jako empatie, spolehlivost, vstřícnost, ale také svědomitost či ochota. Do světa realit jsem přišel po předchozí zkušenosti z oblasti financí, abych mohl pracovat více se svými klienty a věnovat jim péči, za kterou si beze zbytku stojím a která vždy dosahuje mých maximálních možností. Budu rád, když se rozhodnete pustit do světa realit právě se mnou. 

 

Reference od klientů

 

 

Dobrý den pane Zemane,

děkuji za vaši práci a moji absolutně pozitivní zkušenost s ní. Nemám vůbec nic, co bych vytknul, naopak, rád Vás kdykoliv doporučím.

Michael K.


Dobrý den pane Zemane,

děkuji za Vaši práci a úspěšné dotažení nájmu. Jsem ráda za kompletní servis a průběžné informace. Pokud bude cokoliv potřeba, ráda se na Vás opět obrátím. 

Martina K.


Dobrý den pane Zemane,

moc děkujeme za spolupráci při zajištění pronájmu našeho bytu. Jednání bylo rychlé, milé a na profesionální úrovni.

Kdybychom v budoucnu potřebovali, určitě bychom Vaše služby rádi znovu využili. Ještě jednou mnohokrát děkujeme!

Manželé H.


Dobrý večer, pane Zemane,

Děkuji Vám za úspěšnou spolupráci a především tedy za to, že jste mi do bytu velmi rychle našel nájemníka, který se jeví jako solidní. Váš přístup byl vstřícný a profesionální. Oceňuji také, že jste mne podrobně informoval o jednotlivých krocích naší spolupráce. Jsem přesvědčený, že Agentura Zvonek má ve Vás velkou posilu. Určitě se na Vás obrátím i příště, budu Vás doporučovat a přeji Vám co nejvíc tak spokojených klientů, jako jsem já. Ještě jednou děkuji.

Stanislav Z.


Dobrý večer, pane Zemane, moc Vás zdravím,

Velmi rádi bychom Vám poděkovali za super prohlídku a inzerci daného bytu, moc nás to potěšilo a byl jste nejlepší z makléřů, které jsme potkali. Moc si vážíme všech zodpovězených dotazů a dalších informací ohledně bytu. Moc se nám líbilo, že byla prohlídka osobní, personalizovaná pro nás a byl jste ochotný nám se vším pomoci. Pokračujte ve své práci, děláte to opravdu skvěle – lépe, než někteří Vaši starší a zkušenější kolegové. Moc Děkujeme.

Kateřina T.


Dobrý den, pane Zemane,

Velmi si vážím Vaší spolupráce s námi a jsem rád, že s Vámi mohu počítat jako s makléřem – poradcem i do budoucna. Opravdu někdy je potřeba názor třetí – odborné strany, a tak když jsem Vás i opětovně oslovil v situaci, kdy bylo třeba řešit situaci se, kterou jsem si nevěděl přesně rady. Vy jste mi ochotně poradil, a navíc bylo možno se i odvolat na Vámi precizně zpracovanou smlouvu.
Ať se Vám daří doma i v práci! Jaroslav V.

Spolupráce s panem Zemanem je vždy skvělá! Velmi oceňuji jeho lidský, ale zároveň velmi profesionální přístup. Taktéž jsem se ještě nesetkal s tak profesionálně připravenou prohlídkou nemovitosti. Vždy je ochotný na vše odpovědět a cokoliv doplnit.Je opravdovým profesionálem, kterého budu vždy rád doporučovat! Jakub D.

Dobrý den, milý pane Zemane, moc Vám děkuji za perfektní práci, kterou jste odvedl pro naši rodinu, i to s jak velkým nasazením jste pracoval a úspěšně se Vám podařilo zobchodovat naši nemovitost. Budu s čistým svědomím doporučovat Vaše služby. Vaše mile a příjemné chováni svědčí o Vaší profesionalitě.Přeji Vám mnoho úspěchů a stejně spokojených klientů, jako jsem já. Klientka V.

Dobrý den, pane Zemane,
Děkuji Vám ještě jednou za odvedenou práci.
Vaše nasazení, komunikace a celkový profesionální přístup hodnotím velmi pozitivně a jsem rád, že jsem pronájem našeho bytu řešil právě s Vámi.
Přeji Vám hodně úspěchů a spokojených klientů! Pavel K.

Dobrý večer, pane Zemane,

moc Vám děkuji za spolupráci. Děkuji za Váš profesionální a přátelský přístup. Byla jsem velmi spokojená a určitě Vás mile ráda doporučím.
Karolína Ž.

Milý pane Zemane,

mnohokrát děkuji za úžasnou práci a obrovskou spokojenost s Vaším lidským a profesionálním přístupem, který se hned tak nevidí.
Takového člověka, jako jste Vy, ráda a vždy každému doporučím.
Vlasta H.
Dobrý den pane Zemane,
děkujeme Vám i Agentuře Zvonek za vstřícnou pomoc při hledání nájemníka našeho bytu. Byli jsme velmi spokojeni s Vaším přístupem a ochotou i rychlým a příjemným jednáním.
Manželé D.
Dobrý den pane Zemane, velmi Vám děkuji za Vaši ochotu a profesionalitu při posouzení našeho případu. Těším se na další spolupráci!
Klientka B.S. 
Dobrý večer pane Zeman, chci Vám z celého srdce poděkovat za pronájem bytu.
Dlouho jsem se nesetkala s tak úžasným mladým člověkem a jeho přístupem ke klientovi. Informace, které jste se mnou konzultoval byly fantastické. 
Jsem velice ráda za naši spolupráci. 
Vím o čem mluvím. Provozovala jsem s manželem obchod a mám hodně známých, budu Vás všem DOPORUČOVAT!!!

Ještě jednou děkuji a vždy se velmi ráda obrátím na Vás.

Květuše K.


Dobrý večer pane Zemane,
z mojí strany panuje na všech stranách pouze spokojenost, jak se samotným bytem, tak s komunikací.
Domluva byla rychlá, jednoduchá a hlavně úspěšná.
Přeji Vám ať se daří do budoucna.
Martin S.

CEFTIFIKÁT

 

 

Nabízené nemovitosti

Pronájem 15 500 Kč
NOVINKA
Pronájem 12 000 Kč

Pronájem kancelářských prostor v centru… třída Tomáše Bati, Zlín

Prodej Cena v RK

Prodej ideální 1/2 RD Veselí nad Moravou Sadová, Veselí nad Moravou

Realizované nemovitosti

Kontaktujte makléře