Petr Říha

Bc. Petr Říha realitní makléř, finanční specialista

  • 2 přidělené nemovitosti

Bc. Petr Říha


Jsem vděčný za to, že můžu pomáhat lidem plnit jejich sny v oblasti bydlení. Od roku 2010 se na plno věnuji hypotečním úvěrům, kterých jsem řešil již více než tisíc. Díky tomu jsem se stále setkával s nákupem a prodejem nemovitostí. Finance a reality jsou velmi úzce spojené, a proto mne práce realitního makléře velmi lákala. Od roku 2017 mám to štěstí, že můžu být součástí rodinné firmy Zvonek, díky které dokáži pro své klienty zajistit nejen financování jejich vysněné nemovitosti, ale také její nákup. Dokud to člověk neřeší, tak si nedovede představit kolik starostí a papírování je s nákupem nemovitosti, prodejem nemovitosti či hypotékou. Většinu těchto stresů přebírám na sebe a pomáhám svým klientům ve splnění jejích snů v oblasti bydlení krok za krokem. Tahle práce je mým posláním, a proto se na mne můžete s důvěrou obrátit. Ušetřím vám nejen spoustu peněz, ale také času a starostí.
 
 

OCENĚNÍ


Reference od klientů




Vážený pane Řího,
chtěla bych Vám poděkovat za Váš profesionální přístup při zprostředkování prodeje naší nemovitosti. Velmi oceňuji Vaši vstřícnost, dochvilnost, empatický a pozitivní přístup a pomoc při veškeré administrativní činnosti, která byla někdy i nad rámec Vašich pracovních povinností. Po těchto zkušennostech Vás budu ráda doporučovat svým známým a přátelům.
Přeji Vám hodně pracovních i osobních úspěchů.

Eva M.


Vážený pane Řího,
Ráda bych Vám touto cestou poděkovala za vstřícnost, svědomitost a velké úsilí projevené při realizaci koupi bytu a zprostředkování hypotečního úvěru. Nejvíce oceňuji Váš profesionální, pozitivní a zároveň lidský přístup, díky kterému jsem se na Vás nebála kdykoliv, při jakýchkoliv nejasnostech obrátit. Vždy mi bylo vše pohotově a srozumitelně vysvětleno. Je mi ctí, že jsem se se svým prvním, velkým, životním krokem mohla svěřit do rukou právě Vám. 
Přeji Vám do budoucna hodně úspěchů a mnoho spokojených klientů.

Hana P.


Dobrý den pane Řího,

chtěla bych vám velmi poděkovat za komplexní realitní služby. Byla jsem velmi spokojená. Přesto, že již nebydlím ve Zlíně, postaral jste se mi o pronájem mé nemovitosti na jedničku. Podařilo se Vám pronajmout nemovitost za velmi krátký čas. V kteroukoli denní hodinu jste mi byl k dispozici. Realitní kancelář Zvonek může být ráda, že má takové makléře.

Ještě jednou děkuji a s pozdravem

Jana Š.


Dobrý den pane Řího,

chtěla bych vám touto cestou velmi poděkovat za zprostředkování hypotečního úvěru a zároveň té nejlepší varianty pro mě. Byla jsem s vámi nadmíru spokojená. Rychlé, vstřícné a ochotné jednání a dokonce jste hlídal za mě termíny a veškeré dokumenty ke kompletnímu zpracování. Vaší práce si cením a přeji Vám mnoho pracovních, ale i životních úspěchů do dalších let.

Andrea N.


Vážený pane Řího, 
 
chtěli bychom Vám tímto poděkovat za zprostředkování koupi bytu včetně vyřízení hypotéčního úvěru. Jsme maximálně spokojení s Vaší prací. Zpočátku jsme měli velké obavy ohledně celého průběhu a vyřizování. Díky Vám vše proběhlo hladce, rychle a pro nás bez starostí. Jsme rádi, že existuje někdo s takovým pracovním nasazením, ochotou a lidským přístupem jako Vy, a my měli takové štěstí, že jsme potkali právě Vás.
 
Děkujeme, Tomáš Š.

Vážený pane Řího,

není třeba dlouhého komentáře – byla jsem s Vaší prací velmi spokojená. Přeju Vám hodně pracovních i osobních úspěchů. Doporučení na Vás můžete ode mne samozřejmě očekávat.

Ještě jednou děkuji :-) Dana K.

 


Dobrý den, pane Řího,

ráda bych Vám touto cestou poděkovala nejen za vyřízení hypotéky, ale za celkový přístup. 
Hypotéku jsme vyřizovali již dříve a měli jsme svého poradce. V okamžiku, kdy jsme však chtěli dům prodat a řešit novou hypotéku, nám sice navrhl, jak to provést, ale... Situace byla složitější, protože se nás týkala ještě stará sankce za předčasné splacení, která v našem případě činila cca 100.000,- V bance nám několikrát potvrdili, že nám "část" sankce vrátí v případě, že si hypotéku vezmeme do půl roku znovu. To jsme také plánovali, takže výběr banky byl jasný.
Problém byl v tom, že ani v bance nám nedokázali říct, jakou část nám vrátí a náš poradce se vyjadřoval ve smyslu, že to už někde viděl, ale neví, může to být 30 %, může to být 70 % a vlastně nám nemůže nic zaručit... Proto nás trochu překvapilo, když jste nám řekl snad na druhé schůzce, jaké podmínky nám banka nabízí a že nám vrátí 100% sankce... 
Moc jsme tomu nevěřili, ale nakonec vše proběhlo hladce a asi týden před Vánocemi nám na účtě přistála celá sankce, takže jsme měli opravdu krásný Vánoční dárek. A navíc to bylo asi do 24 hodin od podání žádosti.
Ještě jednou moc děkujeme za vyřízení i tak nestandardních požadavků, za rychlost a vstřícnost. Vaše služby opravdu můžeme doporučit.
 
S pozdravem,
Ivana Va..

Vážený pane Petře Řího,

velmi rádi a od srdce, bychom Vám chtěli poděkovat za Váš skvělý, profesionální a zároveň velmi lidský a milý přístup, při zprostředkování prodeje naší nemovitosti. Oceňujeme Vaši velkou ochotu a veškerý Vámi prováděný nadstandartní servis, který jste nám poskytnul včetně plného poradenství pro nás. Byli jsme s Vašimi službami velmi spokojeni a bude pro nás samozřejmostí Vás doporučovat známým a přátelům. Jsme moc rádi, že jsme měli možnost Vás potkat. Přejeme Vám mnoho úspěchů v pracovním životě a mnoho štěstí a radosti v životě osobním.

manželé Šimkovi, Zlín


Moc děkuji za dobré rady panu Bc. Petrovi Říhovi ohledně informací k hypotékám na koupi domku. Děkuji a přeji mnoho úspěchů v další činnosti.

S pozdravem Horký


Dobrý den pane Řího,

rádi bychom Vám poděkovali za pomoc při zprostředkování veškerých administrativních úkonů, týkajících se koupě nemovitosti včetně vyřízení hypotečního úvěru. Jste profesionál na svém místě a s radostí Vás doporučíme všem známým.Děkujeme za Váš přístup, kdy jste byl ochoten nám kdykoli pomoci a zodpovědět naše dotazy. Jen díky Vám byla pro nás tato „realitní džungle“ v podstatě „procházkou růžovou zahradou“.

Lenka J.


Dobrý den, 
ráda bych se podělila o zkušenosti s Agenturou Zvonek s ostatními co váhají svěřit svůj prodej bytu či domu ve Zlíně a okolí.
Můj příběh je jako ostatní, rozhodla jsme se prodat byt ve Zlíně. Jediným rozdílem je, že dlouhodobě žiji v zahraničí  a prodej nemovitosti na dálku mě trochu děsil. Jelikož jsem žila pár let ve Zlíně a samozřejmě viděla "defilé" rádoby agentur, musím přiznat, že jsem byla ráda, že jsem na internetu našla, že agentura Zvonek je stale přítomna na realitním trhu ve Zlínském kraji.
Kontaktovala jsem vás pres info mail s detaily mého zájmu a byla jsem příjemně překvapena rychlostí odpovědi pana Říhy. Vše probíhalo podle mých představ, rychlé a přesné odpovědi na mé otázky, následovaly smlouvy o rezervaci prodeje a přiznávám,že jsem se cítila jako bych ani nebyla vzdalena 1500 km od Zlina. Pan Říha byl vždy na příjmu, ochoten mi vše vysvětlit a zajistit vše potřebné. K mému velkému překvapení, rezervace bytu novým zájemcem byla uskutečněna ješte před návštěvou bytu za cenu, kterou jsem požadovala a která mi byla potvrzena realitní kanceláří Zvonek při našem prvním kontaktu. Smlouvy byly nachystány a podepsány v udaný termín. Vše proběhlo bez problemů a opravdu jsem byla informována o všem i v průběhu zápisu do katastru nemovitostí.  Nyní nový majitel se může těšit z nového bydlení a ja z peněz, které jsem dostala pár dní po zápisu do KU na můj účet.
Všem s velkou radostí doporučím vaši agenturu za profesionální a lidský přístup, za rychlost prodeje a vyřízení všeho potřebného až k výplatě peněz. 
Palec nahoru a jen tak dál ať zůstanete na tomto trhu ještě dlouho a uděláte radost i ostatním prodávajícím a kupujícím.
 

Pavla H.


K prodeji mého domu ve Zlíně, jsem se obrátila na renomovanou Agenturu Zvonek, která ve Zlíně sídlí. Už z předešlé zkušenosti s touto firmou mi bylo jasné, jakě kvality služeb mohu očekávat. V oblasti prodeje, se mi už od začátku věnoval pan Bc. Petr Říha, který po celou dobu nezklamal, a udělal vše pro to, aby bylo mému přání a situaci vyhověno. Už to, že žiji trvale v zahraničí, a moji situaci komplikoval i sńatek, změna jména, dovolená, apod., vždy jsem se na pana Říhu mohla spolehnout. Co řekl, to udělal. Když se situace nečekaně zkomplikovala, našel řešení. Neztratil nervy nad otázkami z mojí strany, které by se mohly zdát hloupé, a vždy vše řádně a mile vysvětlil. Výborně se angažoval také při prohlídkách domu, s potencionálními kupci. Rád vyhověl v konkrétních a nutných situacích, které jsem osobně neměla jak řešit. Obětoval také celý den pro to, aby k podpisům smluv přijel do Prahy.
Pan Říha je milý, spolehlivý, přátelský a obětavý. Profesionalita, znalost svého oboru a nadmíra zkušeností mu také nechybí. Z mého pohledu, zkušeností, a komplikované situace, s kterou se musel pan Říha vypořádat, soudím, že ne každý by se takto zachoval.Pan Říha splnil mé očekávání na jedničku s hvězdičkou. Pana Říhu, a stejně tak celou Agenturu Zvonek, mohu vřele doporučit všem. Já sama se na ně určitě v budoucnosti opět obrátím.

Prozatím, velké DĚKUJI pane Říha, bez Vás bych to nezvládla. Barbora S.


Dobrý den pane Řího,

chtěli bychom vám poděkovat za profesionální a vstřícný přístup k nám, vašim klientům,  při zprostředkování prodeje bytu.

Vaši realitní kancelář  hodnotíme jako profesionální a důvěryhodnou a rádi doporučíme. Obzvláště si vážíme vašeho osobního přístupu, vždy příjemného a profesionálního vystupování.

Vám i celému kolektivu přejeme  pracovních i osobních úspěchů. Zdeněk N.


Dobrý den, 

rádi bychom poděkovali Vašemu zaměstnanci panu Říhovi, za velmi rychle jednání, ochotu a komunikaci při výběru nemovitosti.
Když jsem se v prosinci dozvěděl, že má přítelkyně čeká druhé dítě, bylo nám jasné, že chceme do domečku, ale z důvodu vánočních prázdnin nám žádná RK neodpovídala a vše se muselo řešit až po Novém roce. Hned první týden v lednu si na nás pan Říha udělal čas, aby nám nemovitost ukázal a nabídl, že nám může vyřešit i hypoteční úvěr.
I přestože jsme se dívali i po jiných nemovitostech ta ve Fryštáku nás oslovila nejvíce a hlavně nám také velmi pomohl pán Říha, který se nám snažil vyhovět a pomohl nám se vším.
A teď už se celou rodinou těšíme do nového bydlení. 

Děkujeme 

Radek B. s rodinou


S panem Říhou spolupracuji již několikátým rokem a na jeho služby v oblasti finančního a realitního poradenství se mohu maximálně spolehnout.

Oceňuji zejména jeho všeobecný rozhled, zkušenosti v oblasti financí i realit, upřímný, lidský přístup a zejména rychlost jednání. Upřímně, neznám lepšího člověka v této oblasti, na kterého je takové spolehnutí. J.V.


Zdravím Vás, pane Řího,

Ještě jednou bych Vám chtěl poděkovat za zprostředkování prodeje bytu a současně koupi mého nového rodinného domu. Díky Vám jsem nemusel složitě řešit financování a koupě domu se vykryla prodejem bytu. Váš přístup i vstřícnost byla po celou dobu na nejvyšší možné úrovni. V mnoha věcech jste mi vyšel vstříc, i když to nebylo Vaší povinností a já si toho moc vážím. Kéž by každý k práci přistupoval tak profesionálně a ochotně, jako Vy. Každému Vás budu doporučovat. Ještě jednou moc děkuji a přeji Vám mnoho pracovních i životních úspěchů. Snad spolu budeme mít možnost brzy spolupracovat.

Ondřej H.


Dobrý den,
 
rád bych vyhodnotil práci vašeho pracovníka Bc. Petra Řihy.
 
Naše rodina v průběhou posledního roku a půl prodávala prostřednictvím vaší realitní kanceláře Zvonek Zlín dvě nemovitosti.
RD v Hulíně a vesnickou usedlost ve Staré Vsi,
Byl nám doporučen váš pracovník pan Bc. Petr Říha.
Tento mladý pán nám předvedl skutečně profesionální práci.
Ke spokojenosti celé naší rodiny jsme díky Petrovi velmi rychle a úspěšně prodali RD v Hulíně.
Ve Staré Vsi jsme Petra oslovili po neúspěchu s konkurenční kanceláří v Přerově.
Situaci neměl vůbec jednoduchou a po nesčetných návštěvách šel neúnavně dál až ke zdárnému konci. Po pravdě řečeno jsem už ani nedoufal, že se tento domek po prarodičích prodá.
Díky perfektní a neúnavné práci Petra Řihy je dnes domeček prodaný a je ve výborných rukou dalšího mladého člověka, které celý komplex opraví pro rodinné bydlení 2 generací.
 
Tímto děkuji já a moje celá rodina vaší kanceláři a Petrovi Říhovi za skvělou práci.
 
S úctou Karel Fišnar s rodinou

Ráda bych se s ostatními zajemci o realitní služby podělila o svoje dojmy při spolupráci s panem Říhou z Agentury Zvonek.Jeho přístup je nejen velmi profesionální,ale hlavně lidský a důležitá je pro něj spokojenost prodávajícího i kupujícího. Díky němu vím,že jsem jen neprodala byt,ale umožnila hezký život fajn lidem.Doporučuji na 100%.

Alena L.


Nabízené nemovitosti

Pronájem 13 349 Kč
NOVINKA
REZERVACE
Pronájem 9 136 Kč

Realizované nemovitosti

Kontaktujte makléře