Eliška Zvonková

Mgr. Eliška Zvonková realitní makléř, manager pobočky

  • 27 přidělených nemovitostí

V oblasti realit jsem začala svou profesionální dráhu již během studia na vysoké škole v roce 2009. Od té doby jsem postupně získala mnoho zkušeností, které mohu nyní efektivně využít při řešení realitních obchodů. Kromě realitní činnosti jsem se v Agentuře Zvonek specializovala také na oblast marketingu, což mi umožňuje přinést do práce kreativitu a inovace.

Jsem hrdá na to, že naše realitní kancelář je rodinnou firmou, což nám umožňuje poskytovat služby s důrazem na individuální potřeby každého klienta. Jméno naší firmy nese naši pečlivě budovanou pověst a závazek k profesionálnímu přístupu ke každému obchodu. Věříme, že tato osobní a rodinná atmosféra přináší klientům pocit důvěry a jistoty.

Jako realitní makléř v Agentuře Zvonek se snažím poskytovat komplexní služby jak prodávajícím, tak kupujícím. Naším cílem je usnadnit celý proces od začátku do konce, ať už jde o prodej nebo nákup nemovitosti. Nabízíme našim klientům profesionální poradenství a pomoc při stanovení optimální ceny nemovitosti. Kromě toho využíváme moderní nástroje a technologie, abychom maximalizovali viditelnost nabízených nemovitostí a usnadnili komunikaci s potenciálními zájemci.

Díky mému vzdělání v oblasti marketingu mám schopnost vytvářet efektivní strategie pro prezentaci nemovitostí na trhu. Sleduji aktuální trendy a využívám online i offline komunikační prostředky, abych zajistila co nejlepší výsledky pro mé klienty. Mé služby nekončí podepsáním smlouvy, ale pokračují ve formě realitního poradenství, a to nejen mému klientovi, ale velmi často i celé jeho rodině a přátelům. 

Věříme, že kombinace rodinného přístupu, odbornosti, délky působení na realitním trhu a využívání moderních nástrojů naši realitní kancelář odlišuje od konkurence.  Naší prioritou zůstává spokojený klient, který se k nám rád vrátí a doporučí nás svým blízkým. Zvažujete prodej či koupi nemovitosti? Neváhejte se na mne kdykoliv obrátit.

 

Nabízené nemovitosti

Prodej 9 350 000 Kč
NOVINKA
Pronájem 10 500 Kč
NOVINKA

1+kk Zlín, bývalý hotel Sole, ihned třída Tomáše Bati, Zlín

Pronájem 9 500 Kč
SLEVA
NOVINKA
Pronájem 13 800 Kč

2+kk Otrokovice, novostavba, ihned Komenského, Otrokovice

Pronájem 20 000 Kč
REZERVACE
Pronájem 15 000 Kč
SLEVA
Pronájem 14 000 Kč
Pronájem 18 000 Kč
REZERVACE
Pronájem 15 000 Kč
REZERVACE

Realizované nemovitosti

Kontaktujte makléře