Miroslav Zvonek

Mgr. Miroslav Zvonek realitní makléř, jednatel společnosti

  • 31 přidělených nemovitostí

Mgr. Miroslav Zvonek


Potřebujete pomoct s prodejem či pronájmem nemovitosti?
Zavolejte mi na tel.: 605 981 494, e-mail: miroslav@zvonek.cz

Reality mě provází téměř celým životem. Můj otec založil realitní kancelář Zvonek, když mi bylo osm let. Od té doby uplynula řada let, avšak vize zůstává stále stejná jako v roce 1992. Našim hlavním cílem je spokojený klient, který se k nám rád vrátí a doporučí naše služby svým známým a přátelům.

Já osobně jsem se do realitní činnosti zapojil v roce 2006. Na začátku jsem se zaměřil především na pronájmy, díky kterým jsem měl možnost získat řadu zkušeností při jednání s různými klienty. Postupem času jsem se začal věnovat také prodeji nemovitostí. Krom toho jsem se také vzdělával. Nejprve jsem vystudoval vysokou školu ve Zlíně se zaměřením na marketing, ve studiu jsem pak dále pokračoval, a to na Právnické fakultě v Brně oborem Právní vztahy k nemovitostem.

V letech 2006 až 2023 jsem realizoval více než 670 realitních transakcí. Pokud tedy hledáte zkušeného realitního makléře, můžete se s důvěrou obrátit na mne. Krom mých zkušeností s realitami vám mohu nabídnout také právní poradenství. Samozřejmostí je pak vysoké pracovní nasazení, flexibilita a vstřícnost.

Chcete prodat nemovitost rychle a výhodně? Kontaktujte mě a pomůžu Vám prodat nemovitost za nejvýhodnějších podmínek. Vše vyřídím za Vás.

Těším se na naše osobní setkání.

Mgr. Miroslav Zvonek

 

Ocenění


 

Reference od klientů


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vážený pane Zvonku,

chtěli jsme Vám s přítelkyní velmi poděkovat za zprostředkování bytu 1+KK na ulici Zelinova. Byli jsme velmi spokojeni. Pokud budeme v budoucnu opět řešit bydlení, určitě se na Vás obrátíme.
S pozdravem Jakub Z. a Aneta K.

Hello Zvonek Real EstateTeam,

would like to personally express huge thanks to Zvonek team, especially Mr Miroslav who did tremendous job with selling our property.
Extremely professional approach since day one, great communication and result was appreciated.
Highly recommend this Agency to everyone. 
Thx again
Best wishes
Lloyd R. H 

Nabízené nemovitosti

Pronájem 15 990 Kč
SLEVA
NOVINKA

2+kk Zlín - Voženílkova, terasa Voženílkova, Zlín

Prodej 5 990 Kč
NOVINKA
Pronájem 12 500 Kč
Pronájem 12 000 Kč
Prodej 1 988 000 Kč
Prodej 4 800 000 Kč

3+1 Zlín - Obeciny, balkon Obeciny XV, Zlín

Prodej 24 990 000 Kč
SLEVA
Pronájem 25 000 Kč

Realizované nemovitosti

Kontaktujte makléře