Eliška Zvonková

Mgr. Eliška Zvonková realitní makléř, manager pobočky

  • 27 přidělených nemovitostí

V oblasti realit jsem začala svou profesionální dráhu již během studia na vysoké škole v roce 2009. Od té doby jsem postupně získala mnoho zkušeností, které mohu nyní efektivně využít při řešení realitních obchodů. Kromě realitní činnosti jsem se v Agentuře Zvonek specializovala také na oblast marketingu, což mi umožňuje přinést do práce kreativitu a inovace.

Jsem hrdá na to, že naše realitní kancelář je rodinnou firmou, což nám umožňuje poskytovat služby s důrazem na individuální potřeby každého klienta. Jméno naší firmy nese naši pečlivě budovanou pověst a závazek k profesionálnímu přístupu ke každému obchodu. Věříme, že tato osobní a rodinná atmosféra přináší klientům pocit důvěry a jistoty.

Jako realitní makléř v Agentuře Zvonek se snažím poskytovat komplexní služby jak prodávajícím, tak kupujícím. Naším cílem je usnadnit celý proces od začátku do konce, ať už jde o prodej nebo nákup nemovitosti. Nabízíme našim klientům profesionální poradenství a pomoc při stanovení optimální ceny nemovitosti. Kromě toho využíváme moderní nástroje a technologie, abychom maximalizovali viditelnost nabízených nemovitostí a usnadnili komunikaci s potenciálními zájemci.

Díky mému vzdělání v oblasti marketingu mám schopnost vytvářet efektivní strategie pro prezentaci nemovitostí na trhu. Sleduji aktuální trendy a využívám online i offline komunikační prostředky, abych zajistila co nejlepší výsledky pro mé klienty. Mé služby nekončí podepsáním smlouvy, ale pokračují ve formě realitního poradenství, a to nejen mému klientovi, ale velmi často i celé jeho rodině a přátelům. 

Věříme, že kombinace rodinného přístupu, odbornosti, délky působení na realitním trhu a využívání moderních nástrojů naši realitní kancelář odlišuje od konkurence.  Naší prioritou zůstává spokojený klient, který se k nám rád vrátí a doporučí nás svým blízkým. Zvažujete prodej či koupi nemovitosti? Neváhejte se na mne kdykoliv obrátit.

 

Nabízené nemovitosti

Prodej 4 390 000 Kč
REZERVACE
Prodej 9 900 000 Kč
Prodej 9 900 000 Kč
Prodej 9 900 000 Kč
Prodej 9 900 000 Kč
REZERVACE
Prodej 9 900 000 Kč
REZERVACE
Prodej 9 900 000 Kč
REZERVACE
Prodej 9 200 000 Kč
Prodej 9 900 000 Kč
REZERVACE

Realizované nemovitosti

Kontaktujte makléře