Filip Zvonek

Filip Zvonek jednatel, Osobní realitní makléř

  • 37 přidělených nemovitostí

Chcete prodat nemovitost rychle a výhodně? Rád Vám pomůžu s prodejem nemovitost za nejvýhodnějších podmínek. Vše vyřídím za Vás. Volejte 731 843 000 nebo pište na filip@zvonek.cz kdykoliv.

V oblasti realit působím již od roku 2006, kdy jsem začal na pozici realitního makléře. Za tuto dobu jsem se přesvědčil, že v realitách je možné úplně všechno. Proto klientům vždy doporučuji obezřetnost při koupi či prodeji jejich nemovitosti. Jak tedy postupovat? Nejlepší volbou je využít služeb prověřeného realitního makléře.

Správným výběrem realitního makléře ušetříte čas, starosti, ale získáte i maximum za svou nemovitost. Z názorů řady mých klientů mohu říct, že kamarád nebo známý není vždy ta nejlepší volba. Rozhodovat by měly zkušenosti a znalost trhu. Profesionální makléř díky své praxi dokáže reálně zhodnotit všechna kritéria konkrétní nemovitosti a zajistit její hladký prodej či koupi s ohledem na přání a potřeby všech účastníků realitní transakce.

Jak ale takového makléře najdete? Nedejte na první dojem, ale makléře si pečlivě prověřte a poté se rozhodněte, zdali mu svou nemovitost k prodeji svěříte. Správný makléř si nejprve zjistí informace o nemovitosti, probere s Vámi Vaše možnosti a přání a teprve následně navrhne postup realizace. Mnoho napoví i to, jak vypadá zázemí společnosti, kterou zastupuje. Jaké Vám poskytne garance při prodeji nebo koupi. Správný makléř neprodává nemovitost bez písemné dohody s prodávajícím a poskytne Vám vždy komplexní služby spojené s poradenstvím, právním servisem či ostatními záležitostmi spojenými s převodem nemovitosti.

Za sebe i za celý tým makléřů společnosti AGENTURA ZVONEK Vám mohu garantovat, že se vždy setkáte s profesionálním a korektním přístupem, který vychází z dlouholeté realitní praxe a serióznosti všech našich pracovníků.

Moje motto : „Dělejte svoji práci celým srdcem a budete úspěšní".

Počet prodaných nemovitostí k 01.09.2021: 1232

Prodané nemovitosti v celkové hodnotě přibližně 4 mld. Kč

 

CERTIFIKÁTY

Nabízené nemovitosti

Prodej 11 700 000 Kč
NOVINKA
Pronájem 12 000 Kč
NOVINKA
Pronájem 12 000 Kč

Prostorný byt 2+1, Zlín - Benešovo… Benešovo nábřeží, Zlín

Pronájem 12 000 Kč

Byt 2+1 Zlín - Ševcovská Ševcovská, Zlín

Prodej 3 432 000 Kč
REZERVACE
Prodej Cena v RK
Prodej 15 801 400 Kč

Exkluzivní byt 4+1 Zlín, k… Čepkovská, Zlín

Prodej 13 958 950 Kč
Pronájem 10 400 Kč

Realizované nemovitosti

Kontaktujte makléře