Lucien Vaculín

Lucien Vaculín realitní makléř

  • 16 přidělených nemovitostí

Lucien Vaculín se jako realitní makléř zaměřuje na prodej domů, bytů a pozemků ve Zlínském kraji, při své praxi se soustředí na vstřícný a férový přístup, který společně s profesionalitou považuje za základní kameny realitního trhu. Jeho klientela na něm oceňuje proklientský přístup, flexibilitu a pomoc s vyřízením veškerých formalit. Jak v profesním, tak osobním životě se řídí mottem co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítra. Jeho cílem je vytvořit z domu domov. Vdechnout nový život nemovitosti je vždy silný zážitek.

Lucien Vaculín hledá vždy cestu ke kvalitnímu obchodu, ten není závislý jen na zisku, ale hlavně na oboustranné spokojenosti a podpoře při celém procesu prodeje či koupě nemovitostí.
Pokud hledáte férový a vstřícný přístup profesionála, který je založený na osobním kontaktu a individuálnímu přístupu. A nevadí Vám absence kravaty či motýlku, Lucien Vaculín je Vaše správná volba mezi makléři.

 

Reference od klientů

 

 

Dobrý den,

rád bych Vaší realitní kanceláři poděkoval za zprostředkování koupě bytu ve Zlíně na Obecinách XII.Chtěl bych pochválit spolupráci s makléřem panem Vaculínem, který byl vždy velmi ochotný a vstřícně reagoval na naše požadavky a dotazy. Celý proces hlavně díky němu proběhl bez sebemenších komplikací a v relativně krátkém čase.Myslím si, že i jeho jednání (upřímnost, vstřícnost, znalost problematiky) přispělo k uskutečnění celé transakce. Od počátku si získal naši důvěru, což pro nás bylo velmi důležité.

Děkujeme. S pozdravem, Pavel Dlouhý


Děkuji panu L.Vaculínovi za ochotu a vstřícnost při prodeji bytu .

Byla jsem spokojená s jeho jednáním a celkově i s vaší firmou.
 

A. Obdržálková 


Dobrý den,
chtěli bychom touto cestou poděkovat Vašemu zaměstnanci p. Vaculínovi za ochotné a rychlé jednání při prodeji bytu v Nádražní ulici v Otrokovicích.
 
S pozdravem manž. Ocelíkovi, Otrokovice

Dobrý den,

Chtěla bych moc poděkovat panu Vaculínovi, za rychlý a bezstarostný prodej naší nemovitosti. S pozdravem Honichová 


Vážený pane Vaculíne

děkujeme za prodej nemovitosti. 
Velmi si vážíme Vašeho přístupu jak k nám, tak k prodáváme nemovitosti.
Ještě jednou velké díky. Jiříčková
Děkuji za vstřícnost a příjemné jednání při koupi nemovitosti, a to především panu Vaculínovi, který koupi zajišťoval. Můžu jen doporučit. Lucie K.

 

Nabízené nemovitosti

Prodej Cena v RK
Prodej 3 899 000 Kč
Prodej 1 690 000 Kč

Komerční prostory Tlumačov Masarykova, Tlumačov

Pronájem 5 000 Kč
Pronájem 5 000 Kč
Prodej 1 690 000 Kč

Komerční prostor Tlumačov Masarykova, Tlumačov

Realizované nemovitosti

Kontaktujte makléře