Michal Bartl

Michal Bartl realitní makléř

  • 42 přidělených nemovitostí

Michal Bartl


Mým cílem je spokojený a nadšený klient. A to jak prodávající, tak kupující. Osobní přístup ke každému klientovi a maximální nasazení je cesta, kterou při své práci vyznávám. Klienti, kteří se na mě s důvěrou opakovaně obracejí, jsou důkazem, že je to tak správně. Není potřeba otřepaných klišé – má práce mě baví, a proto ji dělám s láskou a pečlivostí.

 

Ocenění


  


 

 

Reference od klientů



 

S agenturou Zvonek a jmenovitě panem Bartlem jsem spolupracovala několik let. Paní Zvonková se mi dlouho k mé spokojenosti starala o vše spojené s pronájmem bytu v Malenovicích. Když se nájemnící odstěhovali, nastala otázka, co s nemovitostí dál. Jelikož pobývám v zahraničí, rozhodla jsem se pro prodej. A zadat tento úkol panu Bartlovi byla jistě dobrá volba. I v nelehké době se mu opravdu brzo podařilo byt prodat. Co však nejvíc oceňuju je jeho naprostá otevřenost a schopnost zařídit věci rychle a dokonce na dálku. Ve všem mi vyšel vstříc a zorganizoval vše potřebné. Děkuji za vše.

S. Hulová ,Pěkný den.


Vážený pane Bartle,

moc děkujeme za pomoc s velmi rychlým prodejem bytu po našem dědečkovi. Dokázal jste nám, že jste nejen realitní makléř, ale hlavně skutečný profesionál. Oceňujeme Váš komunikativní a hlavně empatický přístup. Přesně tak si představujeme, že má vypadat realitní makléř. Přejeme Vám hodně dalších, stejně tak spokojených klientů, jako jsme byli my a rádi Vás doporučíme dál. ❤️

Za celou naši rodinu Tereza Koudelková


Pane Bartle,

chtěla jsem vám velmi poděkovat, jste opravdu profesionál. K.N.


Dobrý den,pane Bartle

Chci Vám tímto poděkovat za pomoc při zprostředkování prodeje bytu.Velmi mě potěšila Vaše odborná erudice a ochota pomoci.
Jsem velmi spokojen a Vaši práci budu vždy doporučovat.
Příjemný den Miloslav Chal.

Pan Bartl a agentura Zvonek se zasadila o to, aby byl můj byt pronajmut a abych s tím vším měla co nejmíň starostí. Vzhledem k tomu, že žiju trvale v zahraničí, bylo to pro mne značně důležité. Velmi oceňuji osobní přístup ke klientovi, jeho potřebám a přáním, se kterým jsem byla opravdu spokojená. Kromě toho se mi agentura stará o vše ohledně pronájmu a tento servis ocení každý, kdo žije někde mimo město a nemá čas se o všechno starat sám. Pana Bartla jako makléře mohu všem vřele doporučit.

Sylva H.


Dobrý den pane Bartl,

mrzí mně, že nedošlo k podpisu rezervační smlouvy. Chtěla jsem Vám jen poděkovat, za úžasný profesionální přístup a velkou ochotu to se málo kdy vidí. Věřím, že mi budete posílat další nabídky a nakonec něco vhodného najdeme. 

Přeji krásný den a krásné svátky a do nového roku 2020 jen to nejlepší Nováková


Dobrý den,
chtěl bych poděkovat za Vaše služby, které byly při řešení koupě nemovitosti na vysoké profesionální úrovni. Zejména bych chtěl ocenit práci pana Bartla, který byl po celou dobu velmi trpělivý, ochotný a empatický v řešení případu. Rádi doporučíme Vaše služby.
Přejeme hezký den, 
s pozdravem Kašpaříkovi

Vážený pane Bartle,

chceme vám vyjádřit velké poděkování za zájem, ochotu, vstřícnost a výborné jednání při zprostředkování prodeje našeho domu. Jste skutečně člověk na svém místě, se skvělou schopností vcítit se do situace klienta, vyjít mu maximálně vstříc a udělat nejvíc k jeho spokojenosti. Což je v dnešním době velkou vzácností. Děkujeme Vám a přejeme mnoho úspěchů při dalších plnění snů Vašich klientů… I+ Š Navláčilovy


Dobrý den Michale

chtěl bych ti poděkovat za zprostředkování prodeje mého bytu.
Tvé služby byli naprosto profesionální a zároveň i lidské. Ještě jednou díky a budu se těšit na případnou další spolupráci.
S přáním hezkého dne, David B.
Dobrý den pane Bartle,
 
děkuji Vám za vyřízení prodeje bytu.
Ještě jsem ani nestihla se ozvat, tak chci aspoň takto poděkovat.
Mějte se krásně, Holečková

Dobrý den, pane Bartle,
potvrzuji přijetí peněž na můj i sestřin účet.
Ještě jednou Vám děkuji / děkujeme za vše, co jste pro nás v rámci prodeje domu udělat. Užijte si provizi️.

Fajn den, Helča H.

Děkuji pane Bartl. A přidávám se k sestře, děkuji za dobře odvedenou práci! Jak jsem zmínila, až přijedu do Zlína, máte u mě kafe nebo vínko. Veronika


Dobrý den pane Bartle, 

děkujeme za Váš profesionální přístup. Byli jsme moc spokojeni.
S výběrem lokality jsme nadšení a synovi se bydlí, myslím skvěle. 
Přejeme hodně úspěchů, zdraví:-) a taky trochu klidu do dalších dnů.
Hezký den.  S.

Ahoj Míšo,

tvůj přístup je nejen kamarádský, ale skoro rodinný. A já ti za to děkuji. Přeji ti, aby jsi v tomto roce byl makléř roku a věřím, že se tak stane. Za vše velké díky.

Jana Kr.


Pane Bartle,

dala jsem na vás včera kontakt známým, kdyby prodávali nemovitost během roku, aby se na vás obrátili. Jste fakt mistr ve svém oboru. Sedláčková


Dobrý den,
Chtěla bych Vám touto cestou poděkovat za skvěle odvedenou práci vašeho realitního makléře Michala Bartla, jeho přístup ke klientovi  je víc než jen profesionální .S jeho prací a nasazením s jakým mě během měsíce dokázal prodal byt jsem nadšena.Takže děkuji za něj a hýčkejte si ho:)
Děkuji Pavlíčková

Poděkování z FB:

"Ač nejsem moc na FCB aktivní, chci přidat komentář. Děkujeme ti za vše Míšo, zdlouhavý proces prodeje a výsledek za dveřmi a k naší spokojenosti= oboustranná spokojenost! Za mě můžu doporučit, provedení prodeje s makléřem profesionálem, který svoji práci miluje a výsledky jsou za ním vidět, jinak nemůžu nazvat odvedenou práci. Všem můžu jen doporučit se s důvěrou obrátit na pana makléře Bartla. Děkuji Míšo.

Přemysl Heneš."


Také Vám, pane Bartle, chci poděkovat. Jste velmi korektní. Rodina Zvonků si Vás, věřím hýčká. P.M


Dobrý den,

moc vám děkuji za pomoc při nákupu pozemku. Jste opravdu kvalitní makléř s profesionálním, ale i lidským přístupem.

Děkuji, Králíček.


Přeji pěkný večer pane Bartl,

Také Vám chci poděkovat za profesionální a obětavý přístup v řešení naší kauzy,peníze jsou na účtu.Pokud bych chtel využít v budocnu radu,nebo pomoc,určitě se na Vás s důvěrou rad obrátím.Poděkování za perfektni služby přijměte i od manželky.

S úctou Oldřich M.?


Krásný večer pane Bartle,

děkuji moc za dnešní email a dotažení celého prodeje. Zvlášť v dnešní době můžu upřímně říct, že to pohodlí jak jste všechno zajistil a já mohl užívat klidu a vánočních svátků s rodinou, je k nezaplacení. Děkuji ještě jednou moc a už nyní vím, že se na vás v budoucnu nejednou obrátím ??Filip Gr..



Rozhovor


Nabízené nemovitosti

Pronájem 12 900 Kč
SLEVA
NOVINKA
Pronájem 12 450 Kč
Prodej 4 290 000 Kč
Pronájem 9 300 Kč
Pronájem 14 000 Kč
Prodej 6 900 000 Kč
SLEVA

Realizované nemovitosti

Kontaktujte makléře